Men vi blev onde

Men vi blev onde

By Olav Hergel

 • Release Date : 2012-11-23
 • Genre : Biography
 • FIle Size : 1.04 MB
Score: 4.5
4.5
From 37 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Men vi blev onde Sleiman Sleiman har palæstinensiske rødder, er født i Libanon og kom til Danmark som barn. Her voksede han op med en brutal og voldelig far og oplevede gennem hele sin barndom omsorgssvigt fra forældre og myndigheder. I vrede og afmagt tæskede drengen selv løs på alt, og i løbet af teenageårene blev han opgivet af skolen, men respekteret og frygtet som bandemedlem – i dag har han været involveret i mange hundrede straffesager, bl.a. drabsforsøg, og han har selv overlevet skudattentat. Når Sleiman som den første af de tunge bandemedlemmer fra indvandrermiljøerne har valgt at stå frem og fortælle sin historie, er det i håb om, at den kan hjælpe ham til en ny begyndelse og ikke mindst for at advare alle unge, vrede mænd om aldrig at gøre som ham. Bogen giver et helt unikt indblik i indvandrerbandernes miljø, i drengenes psykologi og kriminelle handlemønstre, og er en vigtig fortælling om et af de største samfundsmæssige problemer i vor tid. Biografien om Sleiman er en tragisk, brutal og forfærdende beretning om forkvaklede muslimske æresbegreber, fejlslagen integration, børn man gjorde fortræd og grov kriminalitet. Men også en universel historie om kærlighed og håb for en bedre fremtid. 
Olav Hergel, f. 1956, er journalist, bl.a. tidligere ansat på Berlingske Tidende og nu på Politiken. Han vandt Cavling-prisen i 2006 for en serie om flygtninge og flygtningebørn på danske asylcentre. Har tidligere bl.a. skrevet bestsellerromanen Flygtningen (2006), der blev filmatiseret med Iben Hjejle i hovedrollen, samt Indvandreren (2010).

Reviews

 • Kanon læsning.

  5
  By Zinck82
  Virkelig en hudløs ærlig bog som giver stof til eftertanke. Man kommer virkelig hele Sleimans følesregister igennem både som den rå gade dreng men også den omsorgsfulde over for sin familie og sine brødre. 5 stjerner her fra og respekt herfra for den hudløse ærlige fortælling.
 • Fem fulde stjerner

  5
  By The. S
  En fantastisk og samtidig frygtelig og gribende beretning hvor tårerne mange gange skulle holdes tilbage..! Alt muligt respekt for åbenheden, ærligheden og indblikket i et liv hos et menneske jeg kendte engang.. Meget bevægende og alt lykke fremover!!!

keyboard_arrow_up