Per Nielsen: 4 - Brøndby for evigt

Per Nielsen: 4 - Brøndby for evigt

By Per Nielsen & Søren Sorgenfri

 • Release Date : 2013-05-02
 • Genre : Biography
 • FIle Size : 27.32 MB
Score: 4
4
From 29 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Per Nielsen: 4 - Brøndby for evigt Der blev sat et stort fedt punktum for ham med nummer 4 på ryggen. Og hjem gik Per. Bare Per. Hjem til en skilsmisse, og så sad man bare der. Uden nogen karriere og et ægteskab, der var opløst. Hvad gør man? Jeg gik hjem, trak gardinerne for og gik i seng. Og blev der de næste to år. 

Per Nielsen spillede 548 kampe for Brøndby, og trøjen med rygnummer 4 vil for altid være forbundet med den store forsvarsspiller. Han har vundet det danske mesterskab i den blågule trøje og spillet mod Europas største klubber, men et langt liv som fodboldspiller i Brøndby har sin pris. Fortællingen om Per Nielsen er ikke kun en succeshistorie om livet som fodboldspiller i Danmarks mest populære klub, men også en beretning om depression, knive i ryggen og brudte løfter for millioner af kroner. 

Sammen med anekdoterne fra omklædningsrummet og fodboldbanen er bogen en afslørende rundtur i klubbens kulisser fra tiden på toppen og en billet til første række i Brøndbys langvarige nedtur. Holder du med Brøndby, eller er du bare fodboldfan – denne bog vil give dig et unikt indblik i livet som professionel fodboldspiller i Nordens største klub.

Reviews

 • Brøndby foreviget

  5
  By Per Nielsen 4
  Fantastisk ærlig bog Per Per. Dyb respekt
 • Fantastisk

  5
  By Kok91
  Fantastisk bog. Per Nielsen du vil altid være en Brøndby dreng!

keyboard_arrow_up