Den hemmelige socialdemokrat

Den hemmelige socialdemokrat

By Anonym

 • Release Date : 2014-02-10
 • Genre : Biography
 • FIle Size : 0.39 MB
Score: 4
4
From 54 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Den hemmelige socialdemokrat DEN HEMMELIGE SOCIALDEMOKRAT er en insider-beretning om kliker og kammeratskab i landets store arbejderparti. En bog fuld af sandheder og sejlivede rygter, forfattet af et anonymt medlem af Socialdemokratiets folketingsgruppe, der med humor og bid gør status over sit parti efter ni år med Helle Thorning-Schmidt. 

"Til festen efter kommunalvalget var regeringen kun repræsenteret af statsministeren og den nye forsvarsminister Nicolai Wammen, der havde smurt mundlæderet med vaseline og fortsatte sin charmeoffensiv over for Helle i håbet om at presse sig selv og sine nærmeste længere op i partihierarkiet. Men Wammens indbydende hvisken rungede i den mennesketomme sal. Aftenen var en regulær ydmygelse, og vi få, der var mødt frem, fik ubehagelige mindelser om valget i 2005, hvor Lykketoft blev ladt alene med hele partiets fiasko. Resten af partitoppen havde endnu en gang demonstreret, hvor stærkt sammenholdet var i nederlagets stund. 

Var det en slags generalprøve på sidste akt i dramaet om Helles afgang, vi var vidner til?"

Reviews

 • Letlæst og fornøjelig bog

  5
  By Den hemmelige anmelder
  Godt skrevet og hurtigt læst. Tror det er socialdemokratisk spin - der var i hvert fald ikke noget virkelig sprængfarligt, men man får da præsenteret hele toppen af socialdemokraterne. Overraskende lidt om Helle Thorning, selvom hun jo er omdrejningspunktet for mange kontroverser i de underliggende geledder.
 • Den hemmelige socialdemokrat

  4
  By lani59
  Godt skrevet og for mig yderst interessant læsning som menigt medlem af partiet.

keyboard_arrow_up